Lees onze

Blog

Natuursteen Clean: Dé specialist in natuursteenonderhoud en herstel van keukenbladen

 
Welkom op onze blog! Hier delen we graag verschillende projecten die door ons zijn afgerond door heel Nederland. Van prachtige natuurstenen vloeren tot het uniek behandelen van diverse oppervlakken, bij Natuursteen Clean zorgen we voor een perfect resultaat.
 
Onze specialiteit ligt in het onderhoud en herstel van natuursteen. Met onze unieke behandelingen en afwerkingen, die compleet stofvrij zijn, garanderen we de beste zorg voor jouw natuurstenen vloer. Dankzij onze 20 jaar aan vak- en materiaalkennis, ben jij verzekerd van een resultaat dat voldoet aan de hoogste standaarden.
 
Maar daar blijft het niet bij. Wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in het herstellen van keukenbladen? Of het nu gaat om het verwijderen van krassen, het herstellen van glans, of het opknappen van een verouderd blad, wij staan voor je klaar. Met onze expertise brengen we je keukenblad terug in topconditie en geven het de uitstraling die het verdient.
 

Heb je vragen over het onderhoud of herstel van jouw natuursteen? Wil je meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden voor jouw project? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en staan klaar om jouw natuursteen weer te laten stralen!

Marmer vloer polijsten

Marmer is een prachtig en duurzaam materiaal dat in veel huizen en bedrijven wordt gebruikt vanwege zijn tijdloze uitstraling. Echter, na verloop van tijd kan

Lees verder »

Impregneren Natuursteen

Bij natuursteen clean bieden we een unieke en efficiënte manier van impregneren van natuursteen vloeren aan. Onze jarenlange ervaring met het behandelen van vloeren heeft

Lees verder »
Wilt u een medewerker spreken?