Projecten opgeleverd in Azul Valverde en Laperto marmer.

Projecten opgeleverd in Azul Valverde en Laperto marmer.

2 mooie projecten opgeleverd in Azul Valverde en laperto.. beide vloeren afgewerkt in onze gepolijste afwerking. Op beide vloeren waren krassen en matte plekken zichtbaar in de vloer. Wij hebben de vloeren opnieuw geschuurd en in verschillende behandelingen afgewerkt een gepolijste afwerking. Voor het impregneren van de vloeren hebben we onze natuursteen clean sealer gebruikt. Mooi resultaat en in nieuwstaat hersteld. Wij polijsten uw marmeren vloer in nieuwstaat.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

“Glans laten verwijderen op uw marmer vloer is dit mogelijk ?” Door onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking krijgt u een ware metamorfose op

Wilt u een medewerker spreken?