Bekijk ons

Portfolio

Welkom bij Natuursteen Clean, waar we trots en passie tonen in elk project dat we realiseren. Hier presenteren we enkele voorbeelden van prachtige projecten die we in heel Nederland hebben uitgevoerd. Als je meer wilt weten over een specifieke foto, beweeg dan gewoon met je muis of vinger over de afbeelding voor een gedetailleerde beschrijving.

 
Met onze eigen, speciaal ontworpen machine en meer dan 30 jaar aan vak- en materiaalkennis, zijn wij in staat om als enige in Nederland natuurstenen vloeren in verschillende afwerkingen op te leveren. Onze expertise stelt ons in staat om de perfecte balans te vinden tussen vakmanschap, kwaliteit en design.
 

Wil je ook genieten van een prachtige, hoogwaardige natuurstenen vloer in jouw ruimte? Maak dan snel een afspraak en laat je verrassen door onze concurrerende prijzen. We kijken ernaar uit om samen met jou een adembenemend stukje natuursteen te realiseren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bottechino vloer

Hier ziet U een Bottechino vloer deze is door onze unieke behandeling opnieuw geborsteld ( soft finish ) incl onze voegen clean behandeling waardoor de voegen weer 100% schoon zijn ! uniek in Nederland.

MAT SCHUREN MARMER

Deze laperto vloer is door ons mat geschuurd. Door deze afwerking krijgt de vloer een moderne look. De vloer wordt ook veel lichter door deze afwerking.

SCHUREN HARDSTEEN

Hier ziet U een Belgische hardsteen vloer, Deze vloer hebben wij door onze unieke machines opnieuw geschuurd en gezoet.

Marmer vloer polijsten

Marmer is een prachtig en duurzaam materiaal dat in veel huizen en bedrijven wordt gebruikt vanwege zijn tijdloze uitstraling. Echter, na verloop van tijd kan

Lees verder »

Impregneren Natuursteen

Bij natuursteen clean bieden we een unieke en efficiënte manier van impregneren van natuursteen vloeren aan. Onze jarenlange ervaring met het behandelen van vloeren heeft

Lees verder »
Wilt u een medewerker spreken?