Diensten

Natuursteen reinigen: onze diensten

“Ontdek onze unieke reinigingsoplossing voor natuurstenen vloeren en voegen”

 
Heb je een prachtige natuurstenen of tegelvloer die helaas vies is geworden door intensief gebruik? Zijn de voegen verkleurd en ben je op zoek naar een effectieve oplossing om je vloer weer te laten stralen? Bij Natuursteen Clean, in samenwerking met een gerenommeerd bedrijf uit Italië, hebben wij een unieke reinigingsmachine ontwikkeld die gecombineerd met onze 20 jaar vak- en materiaalkennis, zorgt voor het beste resultaat.
 
Met onze unieke behandeling wordt jouw vloer in één reinigingsbeurt weer zo schoon als nooit tevoren. Bovendien zorgen wij ervoor dat ook de voegen weer stralend schoon zijn dankzij onze Voegen Clean Behandeling. Hierbij assisteren wij zelfs bij het verplaatsen van meubels, zodat deze alleen verzet worden en niet elders opgeslagen hoeven te worden.
 
Bij Natuursteen Clean in Oldenzaal bieden wij de mogelijkheid om jouw bestaande natuurstenen vloer, of het nu om marmer, keramiek, leisteen of kwartsiet gaat, volledig te laten reinigen, inclusief de voegen. Onze service is beschikbaar door heel Nederland, zodat jij ongeacht je locatie kunt profiteren van onze professionele reinigingsdiensten.
 

Wij begrijpen dat een schone en stralende vloer een verschil maakt in de uitstraling van je huis, en daarom zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat jouw vloer weer de glans krijgt die het verdient. Neem vandaag nog contact op met Natuursteen Clean en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je vloer en voegen weer in topconditie te brengen.

Terras reinigen: Maak het groen weer steen

“Stralende terrasvloeren – Ontdek onze reinigings- en kristallisatiebehandelingen”

 
Breng nieuw leven in je bestaande terrasvloer en geniet weer zorgeloos en stijlvol van de zon op je terras. Bij Natuursteen Clean bieden wij een uitgebreid scala aan professionele behandelingen, zodat je terras er weer als nieuw uit kan zien. Met de keuze uit reiniging of kristallisatie, zul je versteld staan van het verbluffende resultaat en onze scherpe prijzen.
 
Of je nu kiest voor een grondige reiniging van je terrasvloer of voor de verfijnde kristallisatiemethode, wij zorgen ervoor dat jouw terras weer straalt en klaar is om optimaal van te genieten Laat je verrassen door het vakmanschap van Natuursteen Clean en herontdek de schoonheid van je terrasvloer.
 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw terrasvloer weer in topconditie kunnen brengen, zodat je weer zorgeloos kunt genieten van het buitenleven op je vernieuwde terras. Bij Natuursteen Clean maken we van jouw terras een oase van schoonheid en comfort.

Wilt u een medewerker spreken?