Crema marfilsa vloer vlak geschuurd en mat opgeleverd.

Crema marfilsa vloer vlak geschuurd en mat opgeleverd.

Mooi project in crema marfilsa opgeleverd! Deze gepolijste vloer was zeer slecht verlegd met veel oneffenheden. De wens van de klant was een vlakke vloer/ lichte uitstraling en een matte afwerking. Ik heb de vloer vlak geschuurd en de voegen opnieuw bijgewerkt in de juiste kleur. na verschillende behandelingen is de vloer opgeleverd in onze matte soft finish afwerking. Resultaat een super vlakke strakke lichte vloer met een moderne look.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?