(Crema marfilsa select) Marmer vloer gepolijst.

(Crema marfilsa select) Marmer vloer gepolijst.

Mooie vloer in crema marfilsa opnieuw geschuurd en gepolijst. Wij hebben de marmer vloer geschuurd en zodat alles krassen en vlekken in het natuursteen zijn verwijdert.Het polijsten van een marmer vloer in voor ons een specialiteit. De marmer vloer is door de jaren heen zwaar belopen en was helemaal mat en dof. Om de glans te herstellen van de marmer vloer hebben we de natuursteen vloer eerst laten reinigen met onze diepte reiniging. Bij dit proces worden ook de voegen van de marmer vloer weer schoon. Voor het onderhoud van al uw natuursteen ben u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het herstellen van uw marmer vloer als er beschadigen zijn kunt u bij ons terecht.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?