(Crema marfilsa select) Marmer vloer gepolijst.

(Crema marfilsa select) Marmer vloer gepolijst.

Mooie vloer in crema marfilsa opnieuw geschuurd en gepolijst. Wij hebben de marmer vloer geschuurd en zodat alles krassen en vlekken in het natuursteen zijn verwijdert.Het polijsten van een marmer vloer in voor ons een specialiteit. De marmer vloer is door de jaren heen zwaar belopen en was helemaal mat en dof. Om de glans te herstellen van de marmer vloer hebben we de natuursteen vloer eerst laten reinigen met onze diepte reiniging. Bij dit proces worden ook de voegen van de marmer vloer weer schoon. Voor het onderhoud van al uw natuursteen ben u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het herstellen van uw marmer vloer als er beschadigen zijn kunt u bij ons terecht.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?