Travertin vloer behandeld in onze matte soft finish afwerking.

Travertin vloer behandeld in onze matte soft finish afwerking.

ERWIN

Natuursteen Clean

Je hoeft niet je vloer te vervangen om een nieuwe look te krijgen.. laat deze behandelen in 1 van onze unieke afwerkingen.

🌿 “Matte Soft Finish: Een Frisse Twist voor 30-jarige Travertin Vloer!” 🌿

Eén van onze klanten in Enschede had een fascinerende uitdaging voor ons: het revitaliseren van haar 30 jaar oude Travertin vloer. Na nauwkeurig overleg ter plaatse, hebben we besloten om een matte soft finish afwerking toe te passen, in plaats van de gebruikelijke glans. Onze klant was toe aan een vernieuwde uitstraling, en dat is precies wat we hebben bereikt!

Het proces begon met het opschuren van de Travertin vloer, inclusief de voegen. Alles werd grondig meegenomen om de basis te leggen voor onze matte soft finish. Dit vereiste verschillende behandelingen, ontworpen om de vloer zijn kenmerkende poederachtige uitstraling te geven. Als kers op de taart hebben we de voegen aangebracht in dezelfde kleur als de vloer, voordat we de vloer hebben geïmpregneerd.

Het resultaat? Een verbluffend strakke en moderne Travertin vloer – een ware metamorfose die de test van de tijd moeiteloos doorstaat.

Bij Natuursteen Clean gaan we verder dan standaard reiniging. We begrijpen dat elk oppervlak uniek is, met zijn eigen geschiedenis en karakter. Ons doel is om deze individuele kenmerken te omarmen en ze nieuw leven in te blazen met ons vakmanschap en expertise.

Benieuwd naar meer van onze projecten en experttips? Blijf op de hoogte van onze blog voor de nieuwste updates over natuursteen en de manier waarop wij deze prachtige materialen tot hun recht laten komen!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe look voor uw natuurstenen vloer? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om uw ruimte te transformeren met onze passie voor natuursteen!

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?