Bianco Carrara vloer gepolijst.

Bianco Carrara vloer gepolijst.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering /dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.Deze vloer en lambrisering zijn al meer dan 100 jaar oud… Het marmer past natuurlijk perfect in een jaren 30 woning.De vloer is door ons opnieuw geschuurd de scheuren en beschadigingen van de afgelopen 100 jaar… zijn door ons in nieuwstaat hersteld. De lambrisering/dorpels en neuten zijn ook door ons geschuurd en de beschadigingen zijn door ons in nieuwstaat hersteld .Wij hebben gekozen voor een gepolijste afwerking. Door deze afwerking op dit materiaal komt de kenmerkende structuur van het wit marmer weer na boven.De vloer is nu zeer makkelijk in onderhoud geworden door het impregneren Wilt u ook uw vloer als nieuw hersteld hebben ? neemt u dan eens contact met ons op. Wij polijsten elke vloer in marmer en graniet.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

“Glans laten verwijderen op uw marmer vloer is dit mogelijk ?” Door onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking krijgt u een ware metamorfose op

Wilt u een medewerker spreken?