Vloer in Bianco Carrara opgeleverd.. afwerking gezoet en geïmpregneerd.

Vloer in Bianco Carrara opgeleverd.. afwerking gezoet en geïmpregneerd.

Project in Bianco Carrara opgeleverd! We hebben de vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt in een gezoete afwerking. Wit marmer behandelen vergt materiaal en vakkennis.Laat uw vloer door ons behandelen en u bent verzekerd van de beste afwerking. Neemt u een vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag op locatie voor uw vloer. Gezoet betekend dat deze ( zijdeglans is afgewerkt ) U kunt bij ons zelf de afwerking kiezen o.a. gepolijst/gezoet/mat/antiek/leather afwerking. Natuurlijk is ook deze wit marmer vloer door ons geïmpregneerd met onze eigen natuursteen clean sealer.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?