Trani Fiorito vloer van glans na mat (soft finish)

Trani Fiorito vloer van glans na mat (soft finish)

“Onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking op elke natuurstenen vloer is uniek”

In het zuiden van het land deze trani fiorito ( marmer vloer ) een metamorfose gegeven. De glans en en de donkere tint was niet hun smaak bij de aankoop van deze woning. Na wat google kwamen ze op onze site uit en zagen onze matte soft finish afwerking. Men zat nog eerst te twijfelen om een pvc vloer over het marmer te leggen. De keus was snel gemaakt en ik werd benaderd voor info over onze eigen matte soft finish. Ik heb de vloer vlak geschuurd en in verschillende unieke behandelingen afgewerkt in onze matte soft finish. Super resultaat een compleet andere vloer rustig/modern/licht/mat en een stoere uitstraling. Wilt u gebruik maken van onze matte soft finish afwerking ? of liever uw vloer laten polijsten ? neemt u dan eens contact met ons op.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?