Franse Kalkstenen Schouw en Composiet Blad – Recent Opgeleverde Projecten”

Franse Kalkstenen Schouw en Composiet Blad – Recent Opgeleverde Projecten”

Herstelverhalen: Scheur in schouw hersteld en composiet blad opnieuw gepolijst

“De nieuwste projecten van de afgelopen week zijn afgerond en het resultaat mag er zijn! In Vorden, Gelderland, hebben we een prachtige Franse kalkstenen schouw weer in oude glorie hersteld. De vakkundig gerepareerde scheur is nu volledig verholpen en de gehele schouw is prachtig opgeschuurd, tot grote tevredenheid van onze klant.

Daarnaast hebben we in Boxtel een composiet blad, negro stellar, met zorgvuldig vakmanschap opnieuw gepolijst. Hierbij zijn alle vlekken in het werkblad volledig verwijderd, waardoor het weer straalt als nieuw.

Onze toewijding aan het herstel van natuursteen sluit perfect aan bij onze passie voor het leveren van hoogwaardige service. Met oog voor detail en vakkundigheid zorgen we ervoor dat elk oppervlak weer de pracht en praal van natuursteen uitstraalt.Bij Natuursteen Clean staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij kijken uit naar een nieuw weekend vol fantastische natuursteenprojecten!”

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?