Star Galaxy graniet polijsten

Star Galaxy graniet polijsten

Keuken vloer in Star Galaxy ( graniet ) opnieuw geschuurd en gepolijst. Perfecte glans weer hersteld op zwarte graniet.. puur vakmanschap! Resultaat door het polijsten van deze graniet vloer ” diepe glans en krasvrij ”

Het polijsten van een graniet vloer is voor ons een specialiteit om de diepe glans te herstellen op het zwarte graniet. Door het schuren van de graniet vloer worden alle krassen en oneffenheden in de vloer verwijdert. Bent u in het bezit van een marmer/graniet vloer ? en wilt u deze weer in nieuwstaat hebben gepolijst? neemt u dan eens vrijblijvend contact op.

Star galaxy zwarte graniet perfect gepolijst ! puur vakmanschap

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?