Reparaties keukenbladen graniet/composiet/dekton/keramiek.

Reparaties keukenbladen graniet/composiet/dekton/keramiek.

Repareren van keukenbladen door heel Nederland”

Vorige week druk geweest met het repareren van verschillende keukenbladen door heel Nederland. De reparaties van de keukenbladen varrieerden van: Het opnieuw polijsten van een zwart granieten keukenblad met veel gebruik sporen van krassen en vlekken in het werkblad. Het verwijderen van vlekken in een composiet werkblad. Onzichtbaar herstellen van beschadigingen stukjes uit het blad tot her repareren van barsten en scheuren in het keukenblad. Wij herstellen al uw keukenbladen in Graniet/composiet/keramiek door heel Nederland.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?