Ital Beige van gepolijst in onze matte finish

Ital Beige van gepolijst in onze matte finish

Onze eigen matte soft finish op een gepolijste vloer “metamorfose”

De klanten was onze matte soft finish afwerking opgemerkt. Na aankoop van de woning bleek hier een gepolijste vloer aanwezig te zijn. De glans e.d. was niet hun smaak en daarom ons benaderd voor onze matte soft finish. Wij hebben deze vloer opnieuw geschuurd en na unieke behandelingen de marmer vloer in onze soft finish afgewerkt. Door deze behandeling wordt de vloer lichter-strakker-moderne en makkelijke in onderhoud. Ook de voegen zijn in kleur door u uit te zoeken. De matte soft finish is door ons zelf ontwikkeld en tot in de perfectie uitgevoerd. Het marmer voelt zijdezacht aan en wordt vlak en opgeleverd ( oneffenheden verwijderd ).

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?