Terrazzo vloer gepolijst

Terrazzo vloer gepolijst

Terrazzo vloer opnieuw geschuurd en gepolijst. Deze terrazzo vloer kwam tevoorschijn onder een oude tegelvloer.We hebben de dikke lijmlagen verwijdert en de terrazzo vloer in nieuwstaat hersteld. De scheuren in de vloer hebben we bijgewerkt en hersteld. Wij herstellen alle natuursteen vloeren in marmer of graniet.Ook voor het onderhoud van uw natuursteen kunt u bij ons terecht. Het glans aanbrengen op uw oude terrazzo vloer wordt ook wel het polijsten genoemd. Wij herstellen uw terrazzo vloer in uw woning stofvrij en repareren beschadigingen in de vloer ( terrazzo scheuren )

Terrazzo polijsten

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?