( verde India ) blad in marmer polijsten

( verde India ) blad in marmer polijsten

Badkamerblad in verde guatamala marmer opnieuw geschuurd.. afgewerkt in een gepolijste afwerking. Het mooie van dit verhaal .. Het badkamerblad in dit mooie materiaal heb ik zelf 14 jaar geleden gemaakt. De diepe groene kenmerkende kleur van dit materiaal is weer terug in het blad! Laat uw marmer polijsten door ons! Naast het polijsten van vloeren herstellen wij ook badkamer-bladen en keukenbladen. Het komt vaak voor dat op het marmer blad tandpasta en andere vloeistoffen in het marmer trekken. De vloeistoffen bijten dan in de polijst laag van het marmer als deze niet goed is geïmpregneerd. Bij elk blad of vloer wat ik behandel wordt ook het natuursteen geïmpregneerd zodat u lang kunt genieten van dit prachtige materiaal. Voor het onderhoud van uw bad kamerblad in marmer of uw keukenblad in graniet of composiet kunt u onze polish kit het beste gebruiken.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?