“Een Ware Metamorfose: Van Glanzende Rosa Zarco Marmeren Vloer naar Moderne Matheid”

“Een Ware Metamorfose: Van Glanzende Rosa Zarco Marmeren Vloer naar Moderne Matheid”

“Een Ware Metamorfose: Van Glanzende Rosa Zarco Marmeren Vloer naar Moderne Matheid”

Onlangs hebben we een prachtig project afgerond met een Rosa Zarco marmeren vloer, waarbij we een ware metamorfose hebben weten te realiseren.  De klanten waren na 30 jaar uitgekeken op de glans en de dominante zalmkleur van de vloer. In samenwerking met hen hebben we de vloer getransformeerd van een klassieke marmeren vloer naar een moderne, lichte vloer met onze eigen matte soft finish afwerking.

Verwijderen van zalmkleur en toepassen van matte soft finish:

Door de matte soft finish afwerking op de vloer toe te passen, hebben we de karakteristieke donkere zalm tint vervangen door een prachtige, lichte poederachtige kleur. We zijn gestart met het grondig schuren van de vloer en het reinigen van de voegen, zodat de oorspronkelijke kleur en uitstraling hersteld werden. Vervolgens hebben we de vloer in 4 verschillende behandelingen afgewerkt met onze eigen matte soft finish, waardoor de transformatie echt tot leven kwam.

Prachtig resultaat en impregneren:

Het resultaat van onze behandeling was verbluffend. De marmeren vloer is in werkelijkheid nog mooier geworden dan op de foto’s! Natuurlijk hebben we de vloer ook voorzien van een impregneerlaag, zodat deze prachtig licht en mat blijft en jarenlang meegaat.

Laat u verbazen door onze behandelingen en afwerkingen:

Dit project is slechts een voorbeeld van de prachtige transformaties die we kunnen realiseren. We nodigen u van harte uit om uzelf te laten verbazen door onze behandelingen en afwerkingen op uw bestaande vloer. Als u op zoek bent naar een nieuwe uitstraling voor uw vloer, bent u bij ons aan het juiste adres.Bij Natuursteen Clean streven we ernaar om de natuurlijke schoonheid van natuursteen te accentueren en te behouden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw vloer kunnen transformeren en laten stralen als nooit tevoren.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?