Rosa Zarci vloer van glans na mat!

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer”

Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na 30 jaar op glans en de zalm kleur die de vloer overheerst. In overleg heb ik hun verteld van onze eigen matte soft finish afwerking. Door deze afwerking op de vloer toe te passen ..krijgt het geheel een ware metamorfose. De kenmerkende donkere zalm tint die de vloer heeft wordt vervangen door een lichte poederachtige kleur. Ik heb de vloer compleet geschuurd en de voegen gereinigd zodat deze weer de oorspronkelijke kleur heeft gekregen. Na het schuren wordt de vloer in 4 verschillende behandelingen afgewerkt in onze eigen matte soft finish. De marmeren vloer is in het echt nog mooier geworden als op de foto’s! Natuurlijk wordt ook deze vloer voorzien van een impregneer laag zodat deze mooi licht en mat blijft. Laat u verbazen door onze behandelingen en afwerkingen op uw bestaande vloer. https://www.natuursteenclean.nl/2023/01/16/marmer-vloer-polijsten-kosten/ https://www.natuursteenclean.nl/2021/12/16/mat-maken-marmer-vloer/

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?