Keukenblad composiet polijsten.

Keukenblad composiet polijsten.

Het polijsten van een keukenblad in composiet of graniet gebeurd stofvrij met water bij u thuis.Wij schuren en polijsten uw keukenblad in elke gewenste afwerking.Heeft u vlekken of krassen in uw keukenblad in graniet of composiet ? Wij polijsten deze weer in nieuwstaat. Het herstellen van verschillende keukenbladen doen wij door heel Nederland.Ook als u beschadigingen heeft aan uw keukenblad in graniet of composiet neem u dan contact met ons op. Naast de reparatie van keukenbladen in graniet en composiet herstellen wij ook uw vloer in alle natuursteen in nieuwstaat.U kunt zelfs uw glanzende gepolijste vloer in een matte afwerking laten bewerken.Ook voor alle onderhoud van uw vloer-keukenblad eigenlijk al uw natuursteen bent u bij ons verzekerd van het beste resultaat.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?