Natuursteen reinigen

Natuursteen reinigen

Hier ziet u een Black slate ( mustang ) leisteen vloer. Deze hebben voor 50% behandeld. Ook leisteen vloeren hebben van tijd tot tijd onderhoud nodig. Omdat leisteen vloeren vaak lastig te dweilen zijn hebben wij een speciale coating voor leisteen vloeren zodat onderhoud zeer makkelijk wordt. Uw vloer blijft dan mooi licht van kleur tijdens het dweilen met onze cleaning kit voor vloeren. Wij helpen u met het verplaatsen van meubels zodat deze na de werkzaamheden gelijk terug kunnen worden geplaatst. Op de foto ziet u ook het verschil met de voegen.. deze hebben we behandeld met onze voegen clean behandeling. Wilt u meer weten over het reinigen/opschuren/impregneren van leisteen vloeren? neemt u dan contact met ons op. Voor het reinigen van natuursteen en leisteen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Natuursteen clean specialisten in het reinigen van natuursteen vloeren

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Jura Beige vloer van glans na mat

Metamorfose in het zuiden van het land Project in Jura Beige marmer. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht maar de bruine tint en de

Geen categorie

bourgondische dallen antiek gemaakt

Mooi project opgeleverd in Bourgondische dallen. Deze vloer in mooie dallen waren door de jaren heen redelijk belopen en er zat geen kleur meer op.

Wilt u een medewerker spreken?