Hardsteen vloer opnieuw gezoet

Hardsteen vloer opnieuw gezoet

Mooie hardstenen vloer in saros hardsteen opnieuw gezoet”

Hardstenen vloer in saros opnieuw geschuurd en en afgewerkt in onze gezoete afwerking. De voegen hebben wij hersteld met onze voegen clean behandeling.Het materiaal krijgt na deze behandeling een mooie zijde glans laag.. Het impregneren van de hardstenen vloer hebben we met onze sealer gedaan. Makkelijk in onderhoud doordat het water op het materiaal blijft parelen. Meer weten over het polijsten/zoeten/matteren/antiek maken van natuursteen vloeren ? neemt u dan eens contact met ons op.. wij werken door heel Nederland/België/en Duitsland

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?