Geef uw Hardstenen Vloer Nieuw Leven met Natuursteen Clean

Geef uw Hardstenen Vloer Nieuw Leven met Natuursteen Clean

Geef uw Hardstenen Vloer Nieuw Leven met Natuursteen Clean

Bent u op zoek naar een manier om uw hardstenen vloer in saros hardsteen weer te laten stralen? Bij Natuursteen Clean hebben we onlangs een prachtige hardstenen vloer hersteld door deze opnieuw te schuren en af te werken in onze gezoete afwerking. Het resultaat? Een vloer met een mooie zijdeglans laag die de natuurlijke schoonheid van het materiaal naar voren brengt. 

Bij onze behandeling hebben we ook de voegen hersteld met onze voegen clean behandeling, waardoor het geheel er weer als nieuw uitziet. Na het impregneren van de hardstenen vloer met onze sealer, is het materiaal gemakkelijk in onderhoud doordat water op het oppervlak blijft parelen. 

Wilt u meer weten over het polijsten, zoeten, matteren of antiek maken van natuursteen vloeren? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn actief door heel Nederland, België en Duitsland en helpen u graag bij het herstellen en onderhouden van uw natuurstenen vloeren. Onze expertise en passie voor natuursteen zorgen ervoor dat uw vloer weer de eyecatcher van uw ruimte wordt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen met het herstellen en onderhouden van uw hardstenen vloer.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?