Metamorfose op een laperto(marmer) vloer

Metamorfose op een laperto(marmer) vloer

” Van een gepolijste glanzende vloer na een matte lichte vloer ” kan dit ? Bij ons wel … onze eigen ontworpen matte soft finish op uw bestaande vloer een metamorfose

In de buurt van Alkmaar deze gepolijste laperto( marmer) vloer een matte look gegeven. De wens van de klant was een mooie rustige /moderne/matte vloer. De glans en de donkere tint van de marmer vloer was niet meer hun smaak. Daarnaast was er een ergernis met het schuiven van de stoelen tegen de stootranden van de vloer( oneffenheden ). Ik heb de vloer vlak geschuurd en in verschillende unieke behandelingen afgewerkt in onze matte soft finish. De complete voegen zijn vernieuwd.. en in de kleur jasmijn opnieuw ingevoegd… zodat het 1 geheel is geworden. De vloer heeft door onze matte soft finish een complete matamorfose ondergaan. De kleur en de tint van de vloer is nu mooi licht en een moderne look. De vloer is ge├»mpregneerd met onze natuursteen clean sealer zodat deze licht blijft en beschermd is tegen het intrekken van de bekende vloeistoffen. Deze leuke klanten vonden het resultaat waanzinnig. Marmeren vloer mat maken/verwijderen van glans

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

“Glans laten verwijderen op uw marmer vloer is dit mogelijk ?” Door onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking krijgt u een ware metamorfose op

Wilt u een medewerker spreken?