Impregneren Natuursteen

Impregneren Natuursteen


Bij natuursteen clean bieden we een unieke en efficiënte manier van impregneren van natuursteen vloeren aan. Onze jarenlange ervaring met het behandelen van vloeren heeft ons geleerd hoe we de poriën van de natuursteen het diepst mogelijk kunnen bereiken en beschermen.

Wij gebruiken een machinaal toestel om het impregneermiddel diep in de poriën van de vloer aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de vloer beter beschermd is tegen vlekken, vocht en vervuiling. Na het impregneren is de vloer binnen 10 minuten weer beloopbaar, zodat u zorgeloos genieten kunt van uw mooie natuursteenvloer.

Het impregneermiddel dat wij gebruiken is uniek in Nederland en is alleen bij ons verkrijgbaar. Het is ontwikkeld om de natuursteen te beschermen zonder het natuurlijke uiterlijk te beïnvloeden. Het impregneermiddel is ook makkelijk in onderhoud en kan met onze cleaning kit worden schoongemaakt.

Als u interesse hebt in onze unieke manier van impregneren van natuursteenvloeren, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij zullen u graag adviseren over de beste oplossing voor uw vloer en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Het nieuwe impregneren Binnen 10 minuten beloopbaar Uniek in Nederland  Alleen bij natuursteen clean 

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?