Impregneren Natuursteen

Impregneren Natuursteen

Na elke behandeling van de vloer wordt deze door ons geïmpregneerd. Door onze jarenlange ervaring met het behandelen van vloeren .Hebben wij een unieke manier van impregneren ontwikkelt. Het impregneer wordt door ons diep in de poriën machinaal aangebracht. Door deze behandeling is het onderhoud met onze cleaning kit perfect. Na het impregneren van de vloer is deze binnen 10 minuten weer beloopbaar. Wilt u zorgeloos genieten van uw vloer ? laat deze dan door ons behandelen en op een unieke manier impregneren. Alleen bij ons verkrijgbaar en uniek in Nederland.

 

Het nieuwe impregneren Binnen 10 minuten beloopbaar Uniek in Nederland  Alleen bij natuursteen clean 

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?