Crèma marfilsa marmer vloer gepolijst

Crèma marfilsa marmer vloer gepolijst

” Onze ongekende diepe glans zonder poeders en chemicaliën”

Mooie vloer in Crema Marfilsa compleet vlak geschuurd en afgewerkt in onze gepolijste afwerking. De vloer was door de jaren goed gebruikt wat zich kenmerkt… in krassen/vlekken/doffe en matte plekken in de vloer. Wij hebben de vloer weer in nieuwstaat hersteld en gepolijst met onze kenmerkende diepe glans. Ook de voegen zijn opnieuw aangebracht in een jasmijn kleur zodat het 1 geheel is geworden. De diepe krassen en de matte en doffe plekken zijn compleet verdwenen. Alle oneffenheden in de vloer zijn mooie vlak geslepen. Nadien hebben wij deze vloer geïmpregneerd met onze natuursteen clean sealer. Marmeren vloer polijsten/Natuursteen vloer polijsten

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?