Bourgondische dallen een metamorfose gegeven.

Bourgondische dallen een metamorfose gegeven.

In Antwerpen deze mooie vloer in Bourgondische dallen een ware metamorfose gegeven. De dallen vloer was afgewerkt in een gezoete afwerking. De wens van de klant was een mooie matte stoere afwerking… we hebben de bourgondische dallen afgewerkt in onze antieke finish. Door deze afwerking krijgt de vloer een moderne en lichte poederachtige look. Ook voor het reinigen van een vloer in marmer of ander natuursteen bent u bij ons op het juiste adres.Bent u in het bezit van een natuursteen vloer ? en wilt u deze laten polijsten-schuren-reinigen- of zelfs mat laten maken neemt u dan eens contact op.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Rosa Zarci vloer van glans na mat!

“Van een klassieke marmeren vloer .. na een moderne lichte vloer” Mooi project opgeleverd in Rosa Zarco marmer. De klanten waren een beetje uitgekeken na

Wilt u een medewerker spreken?