Glans verwijderen op een marmer vloer ?

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

Het laten verwijderen van de glans op een marmeren vloer kan een verbluffende transformatie opleveren, waardoor de ruimte een frisse en eigentijdse uitstraling krijgt. Bij Natuursteen Clean hebben we recentelijk twee projecten uitgevoerd waarbij we de glans op Crema Marfilsa marmeren vloeren hebben verwijderd en deze hebben voorzien van onze unieke matte soft finish afwerking. Het resultaat was een ware metamorfose, waarbij de vloeren een lichte, matte en poederachtige uitstraling kregen die de wensen van onze klanten perfect weerspiegelde.

Het proces begon met het perfect (stofvrij) vlakschuren van de marmeren vloeren, waarbij alle oneffenheden zorgvuldig werden verwijderd. Dit zorgde ervoor dat de vloeren een gelijkmatige uitstraling kregen, waardoor ze als één geheel oogden. Vervolgens hebben we onze matte soft finish afwerking toegepast, die veel verdergaat dan enkel het verwijderen van de glans. Deze unieke afwerking resulteerde in een prachtige transformatie, waarbij de romige kleur en glans van de vloeren plaatsmaakten voor een lichtere, poederachtige look.

Een bijkomend voordeel van onze matte finish is het feit dat deze door het impregneren zeer gemakkelijk in onderhoud is. Krassen, vlekken en doffe plekken zijn niet meer zichtbaar, en de vloeren blijven beschermd dankzij onze speciale Natuursteen Clean sealer.

De tevreden reacties van onze klanten spreken boekdelen. Beide klanten waren erg blij met het eindresultaat en genoten van de radicale verandering die hun vloeren ondergingen. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van hun wensen en het creëren van een ruimte die perfect bij hun smaak aansluit.

Bent u ook op zoek naar een radicale verandering voor uw marmeren vloer? Overweeg dan zeker onze matte soft finish afwerking. Het is de perfecte manier om de glans van uw vloer te laten verwijderen en om deze een compleet nieuwe uitstraling te geven. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw vloer nieuw leven in te blazen en te transformeren naar iets waar u elke dag van kunt genieten.

Blijf op de hoogte van meer van onze projecten en ontwikkelingen via onze website en sociale mediakanalen. We delen graag onze passie voor het herstellen en verbeteren van de schoonheid van natuurstenen vloeren en helpen u graag om de perfecte uitstraling voor uw ruimte te realiseren.Neem contact met ons op en laat ons uw vloer transformeren met onze matte soft finish afwerking. Met Natuursteen Clean bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?