Glans verwijderen op een marmer vloer ?

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

“Glans laten verwijderen op uw marmer vloer is dit mogelijk ?” Door onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking krijgt u een ware metamorfose op uw bestaande vloer.

Bij 2 klanten verspreid door heel Nederland ligt crema marfilsa als vloer. Beide klanten vonden de romige kleur en de glans op de vloer.. niet bij hun smaak passen. Na contact met beide klanten hebben we een voorstel gedaan voor onze matte soft finish afwerking. Door de deze unieke afwerking die verder gaat dan alleen de glans verwijderen.. hebben beide vloeren een lichte/matte/poederachtige look gekregen een ware metamorfose. Door het perfect ( stofvrij) vlakschuren van de marmeren vloeren wordt het 1 geheel. Ook de voegen zijn in de kleur van de crème marfilsa hersteld of opnieuw aangebracht. Onze matte finish is door het impregneren een genot voor het onderhoud. Super resultaat voor deze leuke mensen.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

“Glans laten verwijderen op uw marmer vloer is dit mogelijk ?” Door onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking krijgt u een ware metamorfose op

Wilt u een medewerker spreken?