diensten

Natuursteen vloer polijsten, kristalliseren, schuren, zoeten, matteren en meer

“Vernieuw je natuurstenen vloer met onze gespecialiseerde behandelingen”

Het zien van looppaden, doffe plekken of krassen in je geliefde natuurstenen vloer kan een gevoel van veroudering veroorzaken. Maar geen zorgen, bij Natuursteen Clean hebben we een reeks oplossingen om je natuurstenen vloer weer nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om polijsten, kristalliseren, schuren, zoeten, matteren of andere vormen van onderhoud, wij zijn expert in het herstellen van de oorspronkelijke elegantie van je vloer. 

In samenwerking met onze Italiaanse partner hebben we een unieke machine ontwikkeld met gepatenteerde technologie, waarmee we jouw natuurstenen vloer kunnen transformeren naar zijn oorspronkelijke pracht. Dankzij onze 20 jaar vak- en materiaalkennis gecombineerd met deze geavanceerde machine, wordt jouw bestaande vloer als nieuw opgeleverd, zonder dat meubels uit huis hoeven te worden geplaatst. Wij kunnen namelijk stofvrij deel voor deel je vloer verzorgen, zonder gedoe met meubelverplaatsing. 

Met onze jarenlange ervaring bieden we het beste resultaat. Of je nu de voorkeur geeft aan een gezoete, matte afwerking of juist een stralende glans, wij luisteren naar jouw wensen en realiseren het. Bovendien hebben wij zelf twee afwerkingen ontwikkeld, zodat je nog meer keuze hebt om je vloer aan te passen aan jouw smaak en stijl.

Laat Natuursteen Clean je natuurstenen vloer verfrissen en transformeren, en herontdek de tijdloze schoonheid van deze prachtige vloerbedekking. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw vloer weer in zijn oorspronkelijke glorie kunnen herstellen.

 

Ontdek ook de elegante mogelijkheden van onze matte soft finish en antieke finish voor een moderne strakke uitstraling van jouw glanzende vloer. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en laat je verrassen door onze aantrekkelijke prijzen, waarbij kwaliteit voorop staat.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van afwerkingen met onze unieke techniek. Naast onze afwerkingen bieden wij ook expertise in het impregneren van natuurstenen vloeren. Natuursteen Clean is gespecialiseerd in het kristalliseren van natuursteen. Of het nu gaat om marmer of graniet, wij kunnen elk type natuursteen een compleet vlakke schuurbehandeling geven.

Met een landelijke dekking behandelen we natuurstenen vloeren door heel Nederland. Laat jouw natuurstenen vloer weer stralen als nooit tevoren met Natuursteen Clean. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om jouw vloer nieuw leven in te blazen!

Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Natuursteen vloer polijsten
Wilt u een medewerker spreken?