Keukenblad (Belgische) hardsteen in nieuwstaat hersteld.

Keukenblad (Belgische) hardsteen in nieuwstaat hersteld.

Mooi keukenblad in Belgische hardsteen opnieuw in nieuwstaat hersteld. Het keukenblad was door de jaren heen flink gebruikt. Er waren krassen en vlekken te zien in het hardsteen. Dit is is wel een kenmerkend iets voor dit materiaal. Wij hebben de krassen en vlekken uit het Belgische hardsteen geschuurd. Voor de afwerking heeft de klant gekozen voor een gezoete afwerking (zijdeglans).Het impregneren van keukenbladen gebeurd door onze natuursteen clean sealer zodat het hardsteen beschermd is tegen het indringen van de bekende vloeistoffen. Super resultaat en een blije klant.Bent u in het bezit van een keukenblad/vloer in Belgische hardsteen ? laat deze dan in nieuwstaat herstellen door ons.

Meer gerelateerde artikelen.

matteren van natuursteen

Glans verwijderen op een marmer vloer ?

“Glans laten verwijderen op uw marmer vloer is dit mogelijk ?” Door onze eigen ontwikkelde matte soft finish afwerking krijgt u een ware metamorfose op

Wilt u een medewerker spreken?