Crema marfilza marmer van glans na onze matte soft finish.

Crema marfilza marmer van glans na onze matte soft finish.

Crema marfil vloer glans naar mat ( soft finish)“Een eigen afwerking ontwikkelen en dan opgemerkt worden door top stylisten “

Super gaaf project opgeleverd in Crema Marfilza marmer.. Deze klanten hebben ook onze matte soft finish afwerking voorbij zien komen ( social media ) Door een interne verbouwing waar alles in huis een moderne en strakke look zal krijgen. Men wou eerst de marmer vloer vervangen door PVC omdat men de glans e.d. een beetje zat was. Toen kwamen ze via via onze afwerkingen en behandelingen tegen.. en hebben na overleg gekozen voor onze matte soft finish afwerking. Wij hebben de vloer vlak geschuurd en voegen bijgewerkt. Na deze behandelingen hebben wij de de marmer vloer in onze eigen matte soft finish afwerking opgeleverd. Deze afwerking ondergaat een zeer nauwkeurig proces zodat er een poederachtige look ontstaat. Qua onderhoud is deze zeer makkelijk door onze perfecte sealer die na 30 minuten weer belastbaar is. Een ware metamorfose.

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Jura Beige vloer van glans na mat

Metamorfose in het zuiden van het land Project in Jura Beige marmer. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht maar de bruine tint en de

Geen categorie

bourgondische dallen antiek gemaakt

Mooi project opgeleverd in Bourgondische dallen. Deze vloer in mooie dallen waren door de jaren heen redelijk belopen en er zat geen kleur meer op.

Wilt u een medewerker spreken?