Crema marfilza marmer van glans na onze matte soft finish.

Crema marfilza marmer van glans na onze matte soft finish.

Crema Marfil Marmer Met Een Prachtige Matglans Afwerking

Onlangs hebben we een geweldig project afgerond met Crema Marfil marmer. De klanten hadden onze matte soft finish afwerking gezien op social media en waren meteen enthousiast. Ze zijn bezig met een interne verbouwing en wilden een moderne, strakke uitstraling creëren in hun huis. In eerste instantie overwogen ze de marmeren vloer te vervangen door PVC vanwege de glanzende afwerking, maar toen ze onze afwerkingen en behandelingen ontdekten, besloten ze na overleg om onze matte soft finish afwerking te kiezen.

Om te beginnen hebben we de vloer vlak geschuurd en de voegen bijgewerkt. Vervolgens hebben we de marmeren vloer afgewerkt met onze eigen matte soft finish. Deze afwerking ondergaat een zeer nauwkeurig proces om een poederachtige look te creëren. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de vloer zeer makkelijk te onderhouden is door het aanbrengen van een perfecte sealer.

Al met al zijn de klanten buitengewoon tevreden met het resultaat. De Crema Marfil marmeren vloer is nu voorzien van een prachtige matglans afwerking die perfect past bij hun moderne interieur. Ons werk is zelfs opgemerkt door topstylisten, wat aantoont dat onze eigen afwerkingen in de smaak vallen bij professionals in de interieurbranche.We zijn trots op dit project en blij dat we hebben kunnen laten zien dat een matte soft finish afwerking de perfecte oplossing kan zijn voor klanten die een verandering willen in de uitstraling van hun marmeren vloer. Met ons vakmanschap en oog voor detail hebben we de wensen van de klant weten te vervullen en een prachtig resultaat neergezet. Onze matte soft finish afwerking heeft de glans van de Crema Marfil marmeren vloer subtiel getransformeerd en de klanten zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?