Crema marfilza marmer van glans na onze matte soft finish.

Crema marfilza marmer van glans na onze matte soft finish.

Crema marfil vloer glans naar mat ( soft finish)“Een eigen afwerking ontwikkelen en dan opgemerkt worden door top stylisten “

Super gaaf project opgeleverd in Crema Marfilza marmer.. Deze klanten hebben ook onze matte soft finish afwerking voorbij zien komen ( social media ) Door een interne verbouwing waar alles in huis een moderne en strakke look zal krijgen. Men wou eerst de marmer vloer vervangen door PVC omdat men de glans e.d. een beetje zat was. Toen kwamen ze via via onze afwerkingen en behandelingen tegen.. en hebben na overleg gekozen voor onze matte soft finish afwerking. Wij hebben de vloer vlak geschuurd en voegen bijgewerkt. Na deze behandelingen hebben wij de de marmer vloer in onze eigen matte soft finish afwerking opgeleverd. Deze afwerking ondergaat een zeer nauwkeurig proces zodat er een poederachtige look ontstaat. Qua onderhoud is deze zeer makkelijk door onze perfecte sealer die na 30 minuten weer belastbaar is. Een ware metamorfose.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?