Vloer in Bourgondische dallen in nieuwstaat hersteld.

Vloer in Bourgondische dallen in nieuwstaat hersteld.

Mooie vloer in Bourgondische dallen in nieuwstaat hersteld. Het licht opschuren met onze antieke behandeling voor de bourgondische dallen is perfect gelukt. Bent u in het bezit van een natuurstenen vloer en wilt u deze behandelt hebben ? neemt u dan eens contact op. Wij herstellen natuursteen vloeren door heel Nederland. u kunt bij ons terecht voor het Reinigen van natuursteen Kristalliseren van natuursteen reinigen van voegen in uw vloer vlak schuren van natuursteen impregneren van natuursteen vloeren Glans herstellen natuursteen mat schuren van natuursteen reparatie van keukenbladen behandelen van marmer vloeren polijsten van marmer vloeren leisteen behandelen reinigen leisteen looppaden verwijderen in vloeren Mocht u nog vragen hebben neemt u dan eens contact op.

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Laperto vloer glans naar mat ( soft finish)

“Een ware metamorfose op uw bestaande vloer” Laperto vloer ( marmer ) vlak geschuurd en afgewerkt in onze matte soft finish. Deze vloer was gepolijst

Geen categorie

Terrazzo vloer opnieuw gepolijst

Terrazzo vloer polijsten Mooie terrazzo vloer weer in eer hersteld! Deze hal vloer in terrazzo was een beetje uitgeleefd en mat/dof. Wij hebben deze terrazzo

Begin de chat
Wilt u een medewerker spreken?