Hardsteen vloer in een matte afwerking opgeleverd.

Hardsteen vloer in een matte afwerking opgeleverd.

Mooie Saros hardstenen vloer opgeleverd in onze matte soft finish. De wens van de klant was een lichte moderne matte look. De vloer was orgineel gezoet afgewerkt maar de donkere tint en de glanslaag van het hardsteen waren deze klanten op uitgekeken. Ik heb de vloer in onze eigen matte soft finish afwerking geschuurd en het resultaat is super ! Mooie lichte moderne vloer helemaal van deze tijd! U hoeft u vloer niet te vervangen!!! Enkel te laten behandelen met 1 van onze unieke afwerkingen en laat u verbazen.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?