Mooie vloer in Apulia Scabas “Anticato” weer in nieuwstaat hersteld.

Mooie vloer in Apulia Scabas “Anticato” weer in nieuwstaat hersteld.

Mooie vloer in Apulia Scabas “Anticato” weer in nieuwstaat hersteld. Deze getrommelde natuursteen vloer was echt toe aan een goede behandeling. Wij hebben deze vloer gereinigd en met onze voegen clean behandeling de voegen in nieuwstaat hersteld. De vloer hebben we licht opschuurt met onze antieke finish en eventuele voegen hersteld. Door deze behandeling wordt de vloer voor 99% idem afgewerkt als in de fabriek. Net als onze eigen matte soft finish hebben we deze antieke finish ook zelf bedacht en ontwikkeld. Door de vak en materiaal kennis zijn wij de enige in Nederland die deze afwerkingen beheersen. Wij hebben deze afwerkingen zo doorontwikkeld dat wij uw bestaande ” glanzende of gezoete ” vloer in een compleet andere afwerking kunnen maken. Zo krijgt u een complete metamorfose op uw bestaande vloer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen ? neemt u dan contact met ons op.

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Jura Beige vloer van glans na mat

Metamorfose in het zuiden van het land Project in Jura Beige marmer. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht maar de bruine tint en de

Geen categorie

bourgondische dallen antiek gemaakt

Mooi project opgeleverd in Bourgondische dallen. Deze vloer in mooie dallen waren door de jaren heen redelijk belopen en er zat geen kleur meer op.

Wilt u een medewerker spreken?