680m2 graniet (impala) opnieuw geschuurd en gepolijst.

680m2 graniet (impala) opnieuw geschuurd en gepolijst.

680 m2 graniet in impala materiaal opnieuw geschuurd en gepolijst. Betreft een showroom wat al jaren in gebruik is geweest dus redelijk wat slijtplekken ( matte plekken) in de graniet vloer. De wens was een mooie vlakke vloer met een diepe glans in het graniet. Ik heb de vloer opnieuw geschuurd met diamant en in een gepolijste afwerking opgeleverd. Mooie diepe glans zonder oneffenheden in het graniet puur vakmanschap. Wij wensen city campers in oldenzaal heel veel suc6 met de verkoop van de campers op deze prachtige vloer. Voor het schuren en polijsten van uw graniet/marmer vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?