Top Project: Restauratie van Arabescato Cervaiole Vloeren in een kasteel.

Top Project: Restauratie van Arabescato Cervaiole Vloeren in een kasteel.

Top Project: Restauratie van Arabescato Cervaiole Vloeren

Bij Natuursteen Clean zijn we gepassioneerd over het herstel van natuurstenen vloeren en het behouden van hun natuurlijke schoonheid. Onlangs hebben we een uitdagend project voltooid waarbij we de marmeren vloeren van een kasteel in Arabescato Cervaiole hebben gerestaureerd, met verbluffende resultaten als gevolg.

Het restaureren van natuursteen vergt niet alleen vakmanschap, maar ook diepgaande materiaalkennis. Marmer, in het bijzonder, is een prachtig en delicaat materiaal dat met zorg en expertise behandeld moet worden om de gewenste esthetiek en duurzaamheid te bereiken.

Ons team heeft de uitdaging aangenomen om de marmeren vloeren van dit kasteel volledig te herstellen. We zijn begonnen met het zorgvuldig vlak schuren van de vloeren, waarbij alle onvolkomenheden, waaronder roestvlekken, matte plekken en krassen, werden verwijderd om een glad en gelijkmatig oppervlak te creëren.

Vervolgens hebben we de marmeren vloeren afgewerkt in een gezoete afwerking, waardoor een subtiele zijdeglans ontstond die de natuurlijke schoonheid van het Arabescato Cervaiole marmer benadrukte. Het gezoete oppervlak voegt een vleugje elegantie toe aan de vloeren, terwijl het tegelijkertijd duurzaamheid en eenvoudig onderhoud garandeert.

Tijdens het restauratieproces hebben we ons ook gericht op het herstellen van eventuele beschadigingen in het marmer, zoals scheuren en breuken. Onze toewijding aan perfectie heeft ervoor gezorgd dat alle vloeren er weer als nieuw uitzien, met elk detail dat met zorg is behandeld.

Het impregneren van de marmeren vloeren was de laatste stap in ons restauratieproces. Door dit hoogwaardige impregneermiddel toe te passen, hebben we ervoor gezorgd dat de vloeren niet alleen optimaal werden beschermd tegen vlekken en slijtage, maar ook eenvoudig te onderhouden werden.

De klus in dit kasteel was voor ons team een waardevolle ervaring, waarbij we niet alleen de schoonheid van het marmer hebben hersteld, maar ook hebben laten zien dat ons vakmanschap en onze materiaalkennis ons onderscheiden We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het behoud en de verbetering van de vloeren in dit historische kasteel.

Bij Natuursteen Clean begrijpen we de bezorgdheid van onze klanten over mogelijke overlast tijdens de behandeling van hun vloeren. Daarom willen we graag benadrukken dat wij stofvrije technieken toepassen tijdens onze restauratieprocessen. Dit betekent dat we de overlast tot een minimum beperken en zorgen voor een schone werkomgeving.

Wat betreft de meubels, in de meeste gevallen kunnen wij de vloer behandelen zonder dat alle meubels uit het huis verwijderd hoeven te worden. Ons team zal nauw samenwerken met u om de meest geschikte aanpak te bepalen, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en de omstandigheden van de ruimte.

Bij Natuursteen Clean geloven we in het leveren van hoogwaardige service en vakmanschap, waarbij we ons onderscheiden door onze diepgaande materiaalkennis en toewijding aan het herstellen en verbeteren van natuurstenen vloeren in hun oorspronkelijke pracht.Mocht u ook interesse hebben in het herstellen of onderhouden van uw natuurstenen vloeren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen Ons team staat klaar om u te helpen met onze expertise en passie voor natuursteenrestauratie.

Is de behandeling stofvrij ?

Ja.. Wij schuren en polijsten alles met water zodat er geen stof vrij komt.

Moeten alle meubels uit huis tijdens de behandeling ?

Nee .. Wij werken het deel voor deel af dus enkel wat schuiven met de meubels

Werken jullie door heel Nederland ?

Ja .. wij werken door heel Nederland en in België

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?