Top project in Arabescato cervaiole opgeleverd

Top project in Arabescato cervaiole opgeleverd

Top project in Arabescato cervaiole vloer in nieuwstaat hersteld. het restaureren van ( natuursteen ) dit bijzondere materiaal vergt vakmanschap en materiaal kennis. De marmer vloeren van dit kasteel zijn door ons opnieuw vlak geschuurd en afgewerkt in een gezoete afwerking. Door het impregneren van de marmer vloer is deze zeer makkelijk in onderhoud geworden. Dit mooie project om alle marmer vloeren opnieuw te herstellen in dit kasteel was voor ons een waanzinnige klus. Door het vlak schuren van het wit marmer zijn alle roest-matte-doffe en krassen verwijdert. De marmer vloer hebben we gezoet ( zijde glans ) afgewerkt. Alle beschadigingen in het marmer hebben we hersteld zoals scheuren en breuk in het natuursteen. Mooi materiaal verdient de juiste vakman .

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?