“Van keukenblad tot vloer, wij zijn er voor de klus, met Natuursteen Clean wordt alles weer een plus!

“Van keukenblad tot vloer, wij zijn er voor de klus, met Natuursteen Clean wordt alles weer een plus!

“Van keukenblad tot vloer, wij zijn er voor de klus, met Natuursteen Clean wordt alles weer een plus!

Afgelopen week een keukenblad in Den Haag in pure white composiet weer in perfecte staat hersteld. Het keukenblad vertoonde vlekken ( bruin ) en overige vlekken en krassen. We hebben het keukenblad opnieuw geschuurd en gepolijst. Na het polijsten hebben we het keukenblad geïmpregneerd. In dezelfde week hebben we een hardstenen vloer in Twente opnieuw geschuurd en gepolijst. De hardstenen vloer was een beetje uitgeleefd waardoor er matte plekken en verschillende vlekken/ krassen in de vloer zichtbaar werden. Wij hebben de vloer compleet gereinigd incl de voegen. Na het reinigen van de vloer hebben we het hardsteen weer opnieuw geschuurd en afgewerkt in een half gepolijste afwerking. Het impregneren van de hardsteen zorgt voor een lange levensduur tegen verschillende vloeistoffen. Wij herstellen keukenbladen in composiet,graniet,marmer,keramiek.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?