Vloer in (Yak slate) leisteen in nieuwstaat hersteld

Vloer in (Yak slate) leisteen in nieuwstaat hersteld

Leisteen vloer reinigen .. deze keer in een yak slate. De vloer was door de jaren heen redelijk vervuild door het gebruik en door niet de juiste onderhoud middelen te gebruiken voor leisteen. Wij hebben de vloer opnieuw gereinigd en nadien licht opgeschuurd met onze machines. De voegen hebben we in nieuwstaat hersteld. Het impregneren van een vloer in leisteen wordt altijd met onze natuursteen clean sealer gedaan. Bent u in het bezit van een leisteen vloer of een andere vloer in natuursteen ? neemt u dan een contact op. Wij kunnen u een passende offerte maken voor het reinigen van elke vloer in natuursteen.

reinigen van een leisteen vloer
leisteen vloer reinigen
leisteen herstellen

.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?