Laperto vloer vlak geschuurd en gepolijst.

Laperto vloer vlak geschuurd en gepolijst.

marmeren vloer polijsten,

Deze laperto marmer vloer was na jaren gebruik wel toe aan een behandeling. De vloer had de kenmerkende slijtage na 30 jr gebruik krassen/vlekken/looppaden in de vloer. Ik heb de complete vloer vlak geschuurd. Door het vlak schuren van de marmer vloer wordt de vloer 1 geheel. De wens was een vlakke gepolijste afwerking die makkelijk in onderhoud zou zijn. Door het impregneren van van de laperto vloer wordt de marmer vloer zeer makkelijk in onderhoud. Voor de voegen van de vloer hebben we gekozen voor een bijpassende voeg in 2 componenten zodat deze ook niet meer vies wordt. Voor het onderhoud van de natuurstenen vloer wordt onze Cleaning kit gebruikt.

Foto van het resultaat van het behandelen van de marmer vloer super resultaat.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?