Marmer vloer polijsten

Marmer vloer polijsten

Marmer is een prachtig en duurzaam materiaal dat in veel huizen en bedrijven wordt gebruikt vanwege zijn tijdloze uitstraling. Echter, na verloop van tijd kan de marmeren vloer tekenen van slijtage gaan vertonen, zoals krassen, vlekken en looppaden. Als gevolg hiervan kan de vloer er dof en verouderd uitzien. Gelukkig is het mogelijk om deze problemen aan te pakken en de marmeren vloer nieuw leven in te blazen door middel van een laperto vloer polijsten en behandeling.

Onlangs hebben we een laperto marmeren vloer onder handen genomen die na 30 jaar gebruik wel toe was aan een grondige behandeling. De vloer vertoonde duidelijke tekenen van slijtage, waaronder krassen, vlekken en looppaden, waardoor het zijn oorspronkelijke pracht had verloren. Met onze deskundige aanpak hebben we de complete vloer vlak geschuurd om hem weer één geheel te maken en daarna gepolijst voor een prachtige, gladde afwerking.

Een van de voornaamste wensen van de klant was een vlakke gepolijste afwerking die eenvoudig te onderhouden zou zijn. We hebben aan deze wens voldaan door de laperto vloer grondig te polijsten en vervolgens te impregneren. Deze behandeling maakt de marmeren vloer zeer gemakkelijk in onderhoud, waardoor de klant jarenlang van de prachtige vloer kan genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgebreide reiniging en onderhoud.

Om ook de voegen van de vloer een opfrisbeurt te geven, hebben we gekozen voor een bijpassende voeg in twee componenten. Deze voegkeuze zorgt er niet alleen voor dat de voegen mooi aansluiten bij de laperto vloer, maar ook dat ze veel minder vatbaar zijn voor vuil en verkleuring. Op deze manier blijft de hele vloer er als nieuw uitzien, zelfs in de voegpartijen.

Na de behandeling van de laperto marmeren vloer is het belangrijk om het juiste onderhoud te bieden om de prachtige uitstraling te behouden. Daarom maken we gebruik van onze speciale Cleaning kit voor natuurstenen vloeren. Deze kit is speciaal samengesteld om de vloer effectief en toch op een veilige manier te reinigen, waardoor de natuurlijke schoonheid behouden blijft en de levensduur van de vloer wordt verlengd.

Het behandelen en onderhouden van een laperto marmeren vloer vereist expertise en vakmanschap, en bij Natuursteen Clean zijn we trots op onze ervaring en kennis op dit gebied. Wij streven ernaar om elke marmeren vloer nieuw leven in te blazen en te laten stralen als nooit tevoren, zodat onze klanten kunnen blijven genieten van de schoonheid en elegantie van hun vloer.Bent u op zoek naar een professionele partner voor het polijsten en onderhouden van uw laperto marmeren vloer? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Natuursteen Clean uw vloer weer als nieuw kan maken.

Foto van het resultaat van het behandelen van de marmer vloer super resultaat.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?