PVC over marmer leggen? Onze matte soft finish.. lees verder.

PVC over marmer leggen? Onze matte soft finish.. lees verder.

Crema Marfisa vloer van glans na een matte afwerking geschuurd. De marmer vloer was al 30 jaar oud en de klanten waren de glans en de kleur van de vloer een beetje zat. Er was een overleg om pvc over de marmer vloer te leggen. Na wat zoeken op google kwamen ze uit op onze site en onze soft finish afwerking. Wij hebben de vloer vlak geschuurd en na verschillende behandelingen afgewerkt in onze matte soft finish afwerking. Door deze unieke afwerking waar de marmer vloer een complete metamorfose heeft gekregen. De glans van de marmer vloer is verwijdert en alle voegen zijn opnieuw aangebracht. De marmer vloer heeft een mooie lichte poederachtige look gekregen zodat het een moderne uitstraling heeft. Wij kunnen elke marmer vloer matteren en afwerken in onze soft finish afwerking. Door het impregneren blijft de vloer de lichte kleur houden en gaat niet meer glimmen. Dus kun je PVC over een marmer vloer leggen ? NOOIT DOEN 🙂 laat u eerst informeren wat wij voor u kunnen betekenen met een metamorfose op uw bestaande vloer.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?