PVC over marmer leggen? Onze matte soft finish.. lees verder.

PVC over marmer leggen? Onze matte soft finish.. lees verder.

Natuursteen Clean: Transformeer uw glanzende Marmeren Vloer met onze Matte Soft Finish

Bij Natuursteen Clean zijn we trots op onze capaciteit om verschillende soorten natuurstenen oppervlakken te herstellen en te verjongen. Onlangs werden we benaderd door een klant die hun 30 jaar oude Crema Marfisa marmeren vloer wilde transformeren. De glanzende afwerking had in de loop der jaren aan aantrekkingskracht verloren en de klanten overwogen om deze met PVC te bedekken. Echter, nadat ze onze diensten en onze unieke matte soft finish hadden ontdekt via een online zoekopdracht, besloten ze om een alternatieve oplossing te verkennen.

In nauwe samenwerking met de klanten hebben we de marmeren vloer beoordeeld en hun voorkeuren besproken. Nadat we hun visie hadden begrepen, gingen we over tot het zorgvuldig schuren van het oppervlak om een vlakke en gelijkmatige textuur te bereiken. Vervolgens pasten we een reeks behandelingen toe om onze kenmerkende matte soft finish te bereiken, wat resulteerde in een verbluffende transformatie van de marmeren vloer.

De glanzende glans van het marmer maakte plaats voor een elegante, poederachtige afwerking, waardoor de ruimte werd doordrongen van een moderne en verfijnde uitstraling. Bovendien maakten we gebruik van de gelegenheid om de voegen opnieuw aan te brengen en te definiëren, waardoor de algehele uitstraling van de vloer verder werd versterkt. Het resultaat was een visueel indrukwekkende marmeren vloer die een eigentijdse aantrekkingskracht uitstraalde.

Onze mogelijkheid om elke marmeren vloer te matteren en onze soft finish toe te passen, onderscheidt ons in de branche. Bovendien zorgen we ervoor dat het nieuw getransformeerde oppervlak geïmpregneerd wordt om de lichte kleur te behouden en eventuele toekomstige glans te voorkomen.

De succesvolle transformatie van de Crema Marfisa marmeren vloer toont onze expertise in het nieuw leven inblazen van verouderde en versleten natuurstenen oppervlakken. Bij Natuursteen Clean zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Als u een soortgelijk project heeft of andere behoeften op het gebied van natuursteenherstel, nodigen we u uit om de transformerende kracht van onze diensten te ervaren.Herstel, Vernieuw en Herbeleef met Natuursteen Clean – Uw Vertrouwde Partner in Natuursteenherstel.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?