Vloer in Vietnamese hardsteen opgeleverd in Antwerpen (België)

Vloer in Vietnamese hardsteen opgeleverd in Antwerpen (België)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat onze kwaliteit ook in België erkend wordt, en met name in de stad Antwerpen. Onlangs hebben we een prachtig project voltooid waarbij we een vloer van Vietnamese hardsteen hebben geleverd en geïnstalleerd. Het project was een succes, en de klant was zo tevreden dat we zelfs een fles wijn als dank hebben gekregen!

Voor het project hebben we de vloer opnieuw geschuurd en verschillende polijststappen uitgevoerd. Deze stappen hebben ervoor gezorgd dat de vloer een prachtige glans kreeg en een aangename toucher verkreeg. Vervolgens hebben we de vloer geïmpregneerd, wat heeft geleid tot een makkelijk onderhoud.

Het impregneren van de vloer betekent dat deze beter bestand is tegen vlekken en vuil, en dat deze makkelijker schoon te houden is. De gebruiker hoeft enkel ons cleaning kit voor streeploos dweilen te gebruiken, en de vloer zal altijd mooi en glanzend blijven.

Als toonaangevende leverancier van natuursteenonderhoud zijn wij van natuursteen clean altijd klaar om u te helpen met al uw onderhoudsbehoeften. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, van schuren en polijsten tot impregneren en reinigen. Wij zijn er zeker van dat wij ook u kunnen helpen om uw natuursteenvloer in topconditie te houden.

Voor meer informatie over onze diensten of om een offerte aan te vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bedankt en tot ziens,

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?