Het Herstel van een Prachtige Bourgondische Dallen Vloer.

Het Herstel van een Prachtige Bourgondische Dallen Vloer.

Het Herstel van een Prachtige Bourgondische Dallen Vloer

 

Bourgondische dallen blijft een absoluut prachtig materiaal om mee te werken! Onlangs had ik de eer om een natuursteen vloer van Bourgondische dallen te herstellen die door jarenlang gebruik redelijk vervuild was geraakt. De voegen waren verkleurd en leken de overhand te hebben gekregen. Met gepaste zorg heb ik deze vloer aangepakt en het resultaat mag er zijn.

Het proces begon met het reinigen van de voegen met onze speciale natuursteen reiniger, de voegen clean behandeling, waardoor de originele kleur van de voegen weer hersteld werd. Het is altijd wonderbaarlijk om te zien hoeveel verschil het reinigen van de voegen kan maken in het algehele uiterlijk van een natuursteen vloer.

Vervolgens heb ik mij gericht op het herstel van de Bourgondische dallen zelf. Het mooie van dit materiaal is dat het prachtig te schuren is met onze antiek finish afwerking. Met zorgvuldige behandeling heb ik de vloer licht geschuurd, waardoor de oorspronkelijke kleur en glans weer volledig tot hun recht kwamen. Het is altijd een genot om te zien hoe een dergelijke behandeling de natuurlijke schoonheid van natuursteen naar voren kan laten komen.

Het finaliseren van het herstelproces omvatte het impregneren van de vloer met onze natuursteen clean sealer, waardoor deze beschermd is tegen het indringen van vervuilingen en goed bestand is tegen dagelijks gebruik. Met deze laatste stap wordt de vloer niet alleen gereinigd en hersteld, maar ook toekomstbestendig gemaakt.

Bij Natuursteen Clean zijn we gespecialiseerd in het diep reinigen en herstellen van diverse soorten natuursteen vloeren. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken, het herstellen van de glans of het beschermen van de vloer voor de toekomst, wij staan voor u klaar. Onze expertise stelt ons in staat om zelfs de meest uitdagende vloeren nieuw leven in te blazen.

Als u ook op zoek bent naar het herstel van uw natuursteen vloer, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van professionals staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige dienstverlening en het beste resultaat. Wij geloven dat elk stuk natuursteen zijn eigen verhaal heeft en onze missie is om ervoor te zorgen dat die schoonheid volledig tot haar recht komt.

Bent u ook toe aan het herstel van uw natuursteen vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw vloer weer in volle glorie te herstellen.

Met vriendelijke groet,

Natuursteen Clean

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?