Bourgondische dallen vloer hersteld.

Bourgondische dallen vloer hersteld.

Bourgondische dallen blijft een super mooi materiaal om mee te werken! Deze natuursteen vloer was door jaren lang gebruik redelijk vervuilt. De voegen waren verkleurd in een zwarte kleur en hadden de overhand. Ik heb eerst de voegen gereinigd met onze natuursteen reiniger voegen clean behandeling zodat de originele kleur van de voeg weer hersteld is. Het mooie van de Bourgondische dallen is dat je het materiaal mooi kunt schuren met onze antiek finish afwerking. Het materiaal wordt dan in verschillende behandeling licht geschuurd zodat deze de originele kleur terug heeft. Door het impregneren met onze natuursteen clean sealer is deze bestand tegen het indringen van de bekende vervuilingen. Ook voor het diep reinigen van uw natuursteen vloer kunt u bij ons terecht.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?