Het Herstel van een Black Slate Leisteen Vloer in Arnhem”

Het Herstel van een Black Slate Leisteen Vloer in Arnhem”

Het Herstel van een Black Slate Leisteen Vloer in Arnhem”

In een recent project hebben we een prachtige black slate leisteen vloer in Arnhem in zijn oorspronkelijke staat hersteld. Deze leisteen vloer was bedekt onder een dikke laag polymeer lak, maar met onze expertise hebben we de vloer weer laten stralen.

Polymeer verwijderen en voegen herstellen:

Ons team ging aan de slag met het verwijderen van de polymeer laag en het herstellen van de voegen naar hun oorspronkelijke staat. Dit zorgde ervoor dat de natuurlijke schoonheid van de leisteen vloer weer naar voren kwam.

Grondige reiniging en afwerking:

Na het zorgvuldig reinigen van de leisteen vloer, hebben we de vloer in drie behandelingen afgewerkt, zodat de originele staat van de vloer weer hersteld werd. Met onze expertise en aandacht voor detail hebben we ervoor gezorgd dat de vloer er weer als nieuw uitzag.

Het resultaat:

Het eindresultaat was verbluffend. De black slate leisteen vloer straalde in al zijn natuurlijke glorie, en de klant was meer dan tevreden met het werk dat we hebben geleverd. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het herstellen van deze prachtige vloer naar zijn oorspronkelijke pracht.

Bij Natuursteen Clean zetten we ons in voor het herstellen en onderhouden van natuursteenoppervlakken, zodat hun natuurlijke schoonheid behouden blijft. Als je op zoek bent naar professionele reiniging en herstel van natuursteen, neem dan gerust contact met ons op.Wil je ook jouw natuursteen laten stralen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. We kijken ernaar uit om jouw natuursteen weer in nieuwstaat te herstellen!

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?