Glanzende vloer mat maken ? Onze eigen matte soft finish afwerking

Glanzende vloer mat maken ? Onze eigen matte soft finish afwerking

De keuken kan geplaatst worden!!

Antique bleu hardsteen vloer in de keuken een metamorfose gegeven met onze eigen matte soft finish. Omdat hier een zwarte keuken geplaatst wordt paste de oude afwerking ( glans) niet in het plaatje. Door de hardsteen vloer in onze eigen matte soft finish afwerking te behandelen.. krijgt de hardsteen vloer een matte betonlook uitstraling wat natuurlijk goed combineert met een zwarte keuken. Door het impregneren met onze natuursteen clean sealer blijft het de matte betonlook uitstraling behouden.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?