Van een glanzende vloer naar een prachtige matte soft finish

Van een glanzende vloer naar een prachtige matte soft finish

Onlangs hebben we een prachtig project afgerond waarbij we een antique bleu hardstenen vloer in een keuken hebben getransformeerd met onze eigen matte soft finish afwerking. Deze vloer heeft nu een prachtige matte betonlook uitstraling, die perfect samengaat met de geplande zwarte keukeninstallatie.

Het was essentieel om de vloer in lijn te brengen met de esthetiek van de nieuwe keuken. De oorspronkelijke glanzende afwerking paste niet langer bij het geheel, waardoor het noodzakelijk was om de vloer een geheel nieuwe uitstraling te geven Onze matte soft finish afwerking bood de perfecte oplossing om de hardstenen vloer een eigentijdse en stijlvolle uitstraling te geven die naadloos aansluit op de geplande keukeninstallatie.

Door de vloer met onze matte soft finish afwerking te behandelen, hebben we deze voorzien van een prachtige matte betonlook, die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook perfect past bij de kleuren en materialen van de nieuwe keuken. Met onze expertise en ervaring hebben we ervoor gezorgd dat de vloer nu de perfecte basis vormt voor de beoogde keukenopstelling.

Om de matte betonlook uitstraling te behouden en de vloer te beschermen tegen dagelijkse slijtage, hebben we de vloer ge√Įmpregneerd met onze exclusieve Natuursteen Clean sealer. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet alleen prachtig oogt, maar ook duurzaam is en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van de gewenste uitstraling voor deze keukenvloer. Met onze passie voor het herstellen en verbeteren van natuurstenen vloeren hebben we weer een prachtig resultaat bereikt dat onze klant blij maakt.

Wilt u ook uw vloeren transformeren en voorzien van een nieuwe uitstraling die perfect past bij uw interieur? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze matte soft finish afwerking is slechts een van de vele oplossingen die wij bieden om uw vloeren te herstellen en te verbeteren.

Blijf op de hoogte van onze projecten en activiteiten via onze website en sociale mediakanalen. We delen graag onze passie voor het herstellen en verbeteren van natuurstenen vloeren en helpen u graag om de gewenste uitstraling voor uw vloeren te realiseren.Bent u klaar om uw vloeren een nieuwe uitstraling te geven die perfect past bij uw interieur? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw vloeren kunnen transformeren naar een prachtige matte betonlook of een andere gewenste afwerking. Met Natuursteen Clean bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?