rosa zarci leather opnieuw vlak geschuurd en in unieke stappen afgewerkt in een gepolijste ( wet look ) afwerking

rosa zarci leather opnieuw vlak geschuurd en in unieke stappen afgewerkt in een gepolijste ( wet look ) afwerking

Mooie vloer in Rosa Zarci vloer vlak geschuurd.. Door de verschillende behandelingen en stappen met diamand. Voor de eindafwerking van de vloer is gekozen voor een gepolijste afwerking. De voegen hebben we in nieuwstaat hersteld.De wens van de klant was een diepe glans op het marmer ! Het eindresultaat is fantastisch. Om de natuursteen vloer te beschermen hebben gekozen voor onze unieke impregneer behandeling.Voor het onderhoud wordt onze natuursteen clean steenzeep gebruikt. Dit product zorgt ervoor dat u de vloer streeploos kunt dweilen. Bent u ook in het bezit van een natuurstenen vloer en wilt u deze weer in nieuwstaat hersteld hebben? Neemt u dan eens contact met ons op.

Meer gerelateerde artikelen.

hardsteen onderhoud

Buiten tafel hardsteen opnieuw gepolijst.

Mooie tuintafel in hardsteen weer opnieuw geschuurd en afgewerkt in onze gepolijste afwerking. De tafel was door het gebruik en de weersinvloeden redelijk aan een

Begin de chat
Wilt u een medewerker spreken?