Antique bleu (light) hardsteen geschuurd

Antique bleu (light) hardsteen geschuurd

Mooi project opgeleverd in Antique blue hardsteen. ” onze eigen matte soft finish

Deze leuke klanten hadden deze woning aangekocht maar de glans en de drukke structuur van de vloer was niet echt hun smaak.De wens was een stoere/matte/rustige vloer. Ik heb in de woning een proefstuk gemaakt en kreeg gelijk groen licht. Ik heb de vloer vlak geschuurd zodat alle krassen/looppaden/vlekken van het gebruik zijn verwijdert. De vloer is in verschillende afwerkingen opgeleverd in onze matte soft finish afwerking. Door deze afwerking krijgt de vloer een ware metamorfose een stoere/rustige/matte en moderne look. Natuurlijk wordt ook deze vloer geïmpregneerd met onze hardsteen sealer zodat hij mooi de lichte kleur behoud en makkelijk in onderhoud is. De voegen zijn ook opnieuw bijgewerkt zodat er een mooi contrast te zien is .. en deze behandelingen zijn compleet stofvrij.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?