“Duurzame Bescherming en Onderhoud: Geïmpregneerde Hardsteen Vloer met Vernieuwde Voegen”

“Duurzame Bescherming en Onderhoud: Geïmpregneerde Hardsteen Vloer met Vernieuwde Voegen”

Mooi project opgeleverd in Antique blue hardsteen. ” onze eigen matte soft finish

Deze leuke klanten hadden deze woning aangekocht maar de glans en de drukke structuur van de vloer was niet echt hun smaak.De wens was een stoere/matte/rustige vloer. Ik heb in de woning een proefstuk gemaakt en kreeg gelijk groen licht. Ik heb de vloer vlak geschuurd zodat alle krassen/looppaden/vlekken van het gebruik zijn verwijdert. De vloer is in verschillende afwerkingen opgeleverd in onze matte soft finish afwerking. Door deze afwerking krijgt de vloer een ware metamorfose een stoere/rustige/matte en moderne look.

“Duurzame Bescherming en Onderhoud: Geïmpregneerde Hardsteen Vloer met Vernieuwde Voegen”

We zijn verheugd om onze recente project met u te delen, waarbij we een prachtige hardsteen vloer hebben behandeld met onze hoogwaardige hardsteen sealer. Deze speciale sealer zorgt ervoor dat de vloer zijn lichte kleur behoudt terwijl het ook makkelijk in onderhoud is. Door de vloer te impregneren met deze sealer, hebben we niet alleen de natuurlijke uitstraling van de vloer behouden, maar ook een duurzame bescherming geboden tegen dagelijkse slijtage, morsingen en vlekken.

Maar dat is nog niet alles – we hebben ook de voegen van de vloer opnieuw bijgewerkt, zodat er een prachtig contrast te zien is. Dit draagt bij aan de algehele uitstraling van de vloer en zorgt voor een verzorgde, stijlvolle afwerking. Bovendien zijn deze behandelingen compleet stofvrij uitgevoerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rommel of schoonmaakwerk achteraf.Het resultaat is een prachtige hardsteen vloer die niet alleen beschermd is, maar ook een esthetische upgrade heeft gekregen. Bent u ook op zoek naar een professionele behandeling voor uw hardsteen vloer, om de natuurlijke schoonheid te behouden en tegelijkertijd de duurzaamheid te verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en onze hoogwaardige dienstverlening. We staan klaar om u te helpen om uw vloer in optimale staat te behouden.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?