Hardsteen vloer vlak geschuurd en gepolijst

Hardsteen vloer vlak geschuurd en gepolijst

Ongekende glans op uw natuurstenen vloer onze wet look afwerking

Mooie vloer in Belgische hardsteen vlak geschuurd en afgewerkt in onze gepolijste afwerking. De hardstenen vloer was sterk beschadigt en vol met diepe krassen e.d. Wij hebben de vloer helemaal vlakgeschuurd zodat alle oneffenheden krassen e.d. zijn verwijdert. Door de getrommelde hardsteen na het schuren te polijsten krijgt de vloer een heel gaaf effect. Natuurlijk hebben we ook deze vloer geimpregneerd met onze sealer. Wij polijsten-schuren en behandelen uw hardsteen vloer weer in nieuwstaat.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?