Onze matte afwerking op een gepolijste vloer!

Onze matte afwerking op een gepolijste vloer!

Mooi project opgeleverd in crema marfilsa marmer! De wens was een een mooie matte afwerking op de marmer vloer. De glans en en roomkleur van de marmer vloer waren ze een beetje op uitgekeken. Ik heb de vloer geschuurd en in verschillende behandelingen de marmer vloer afgewerkt in onze matte soft finish afwerking. Door deze afwerking krijgt het marmer een ware metamorfose. De kenmerkende roomkleur maakt plaats voor een lichte poederachtige uitstraling. Ik krijg veel vragen hoe deze matte afwerking is in onderhoud ? Onze matte soft finish afwerking in zeer makkelijk in onderhoud.. door de matte finish zie je krassen/vlekken/doffe plekken niet meer. Natuurlijk worden onze behandelingen geïmpregneerd met onze natuursteen clean sealer waardoor de de vloerprefect beschermd is. U hoeft dus uw vloer niet te vervangen enkel te laten behandelen met onze eigen matte soft finish afwerking.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?