Onze matte afwerking op een gepolijste vloer!

Onze matte afwerking op een gepolijste vloer!

We zijn verheugd om een nieuw project te delen waarbij we een prachtige transformatie hebben gerealiseerd met een Crema Marfilsa marmeren vloer. De wens van de klant was een mooie matte afwerking op de vloer, aangezien ze de glans en roomkleur van de marmeren vloer een beetje zat waren. We zijn aan de slag gegaan met het schuren van de vloer en hebben deze vervolgens in verschillende behandelingen voorzien van onze matte soft finish afwerking. Het resultaat is werkelijk verbluffend, waarbij de kenmerkende roomkleur plaats heeft gemaakt voor een lichte, poederachtige uitstraling.

Een vraag die vaak gesteld wordt, is hoe eenvoudig de matte afwerking in onderhoud is. We zijn verheugd om te kunnen zeggen dat onze matte soft finish afwerking zeer gemakkelijk in onderhoud is. Door de matte finish zijn krassen, vlekken en doffe plekken niet meer zichtbaar. Bovendien worden al onze behandelingen ge√Įmpregneerd met onze speciale Natuursteen Clean sealer, waardoor de vloer perfect beschermd is. Hierdoor hoeft u niet uw vloer te vervangen, maar kunt u deze enkel laten behandelen met onze eigen matte soft finish afwerking.

De transformatie van een gepolijste vloer naar een prachtige matte afwerking biedt een frisse en eigentijdse uitstraling aan de ruimte. Het marmer krijgt een compleet nieuwe dimensie met een unieke uitstraling die elke ruimte versterkt. Deze matte afwerking is een fantastische optie voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde en modernere uitstraling voor hun marmeren vloeren.

Wilt u ook een dergelijke transformatie voor uw vloer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw vloer nieuw leven in te blazen met onze expertise en hoogwaardige afwerkingen.

Blijf op de hoogte van meer van onze projecten en ontwikkelingen via onze website en sociale mediakanalen. We delen graag onze passie voor hoogwaardige vloerbehandelingen en helpen u graag om de schoonheid van uw vloeren te herstellen en te verbeteren.Laat ons uw vloer transformeren met onze matte soft finish afwerking en ontdek een compleet nieuwe uitstraling voor uw ruimte. Met Natuursteen Clean bent u verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?