Marmer glans na een matte afwerking

Marmer glans na een matte afwerking

“Onze eigen matte soft finish op bestaande vloeren.. deze afwerking is door ons zelf ontwikkeld en tot in de finese uitgewerkt”

Mooi project opgeleverd in Helena Beige marmer. Wij hebben de marmer vloer een ware metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning net aangekocht.. maar de glans en de bruine tint in het marmer was niet echt hun smaak. Na wat overleg hebben we een behandelplan gemaakt voor onze matte soft finish.De wens was een stoere vloer zonder glans. Wij hebben de vloer vlak geschuurd en de voegen in nieuwstaat hersteld. De marmer vloer hebben we na meerdere unieke behandelingen afgewerkt in onze eigen matte soft finish. Resultaat.. een lichte poederachtige uitstraling met een mate finish. Modern en zeer makkelijk in onderhoud.De schouw in franse kalksteen hebben we gelijk ook opnieuw geschuurd. U kunt dus bij ons uw eigen afwerking kiezen van uw bestaande vloer of het nu gepolijst/mat/gezoet/antiek/leather moet worden het is bij ons mogelijk.

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Jura Beige vloer van glans na mat

Metamorfose in het zuiden van het land Project in Jura Beige marmer. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht maar de bruine tint en de

Geen categorie

bourgondische dallen antiek gemaakt

Mooi project opgeleverd in Bourgondische dallen. Deze vloer in mooie dallen waren door de jaren heen redelijk belopen en er zat geen kleur meer op.

Wilt u een medewerker spreken?