Matteren mat maken van een gepolijste marmer vloer

Matteren mat maken van een gepolijste marmer vloer

“Onze eigen matte soft finish op bestaande vloeren.. deze afwerking is door ons zelf ontwikkeld en tot in de finese uitgewerkt”

Mooi project opgeleverd in Helena Beige marmer. Wij hebben de marmer vloer een ware metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning net aangekocht.. maar de glans en de bruine tint in het marmer was niet echt hun smaak. Na wat overleg hebben we een behandelplan gemaakt voor onze matte soft finish.De wens was een stoere vloer zonder glans. Wij hebben de vloer vlak geschuurd en de voegen in nieuwstaat hersteld. De marmer vloer hebben we na meerdere unieke behandelingen afgewerkt in onze eigen matte soft finish. Resultaat.. een lichte poederachtige uitstraling met een mate finish. Modern en zeer makkelijk in onderhoud.De schouw in franse kalksteen hebben we gelijk ook opnieuw geschuurd. U kunt dus bij ons uw eigen afwerking kiezen van uw bestaande vloer of het nu gepolijst/mat/gezoet/antiek/leather moet worden het is bij ons mogelijk. Wij verwijderen de glans van uw marmer vloer. Het matteren van een natuursteen /marmer vloer is stofvrij en u kunt deze altijd weer door ons laten polijsten.

Meer gerelateerde artikelen.

impregneren natuursteen

Bottechino classico marmer vloer opgeleverd.

Bottechino classico (marmer) vloer een metamorfose gegeven. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht.. maar de glans en de tint van de vloer was niet

Wilt u een medewerker spreken?