Creëer een Moderne Look met Matte Soft Finish voor Uw Marmeren Vloer

Creëer een Moderne Look met Matte Soft Finish voor Uw Marmeren Vloer

Creëer een Moderne Look met Matte Soft Finish voor Uw Marmeren Vloer

Bij Natuursteen Clean hebben we onlangs een prachtig project opgeleverd in Helena Beige marmer, waarbij we een bestaande gepolijste marmeren vloer hebben getransformeerd met onze eigen matte soft finish. De eigenaren van deze woning hadden onlangs het pand aangekocht, maar waren niet tevreden met de glans en de bruine tint van de marmeren vloer. Na overleg met hen hebben we een behandelplan opgesteld om de vloer een nieuwe uitstraling te geven die beter bij hun wensen paste.

We zijn begonnen met het vlak schuren van de vloer en het herstellen van de voegen in nieuwstaat. Vervolgens hebben we een reeks unieke behandelingen toegepast om de marmeren vloer af te werken in onze eigen matte soft finish. Het resultaat is verbluffend: een lichte, poederachtige uitstraling met een matte finish die de ruimte een moderne look geeft. Bovendien is deze afwerking zeer eenvoudig in onderhoud, waardoor de klanten kunnen genieten van een prachtige vloer zonder veel moeite te hoeven doen voor het onderhoud.

Als kers op de taart hebben we ook de schouw van Franse kalksteen opnieuw geschuurd. Bij Natuursteen Clean kunt u dus uw eigen afwerking kiezen voor uw bestaande vloer, of het nu gepolijst, mat, gezoet, antiek of leather is. Wij bieden een scala aan mogelijkheden om uw vloeren en andere natuurstenen oppervlakken naar uw wensen aan te passen.

Bent u geïnteresseerd in het transformeren van uw gepolijste marmeren vloer met een matte soft finish of wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen voor prachtige en onderhoudsvriendelijke natuurstenen oppervlakken.

Meer gerelateerde artikelen.

Wilt u een medewerker spreken?