Laperto vloer glans naar mat ( soft finish)

Laperto vloer glans naar mat ( soft finish)

“Een ware metamorfose op uw bestaande vloer”

Laperto vloer ( marmer ) vlak geschuurd en afgewerkt in onze matte soft finish.

Deze vloer was gepolijst en zeer slecht gelegd met veel oneffenheden ( stootranden . Deze klanten waren de oneffenheden en de glans van het marmer zat. Na wat speuren kwamen ze bij ons terrecht met de vraag of deze vloer ook geschikt was voor onze matte soft finish . Na wat uitleg hebben ze besloten om deze stap te zetten. Wij hebben de laperto vloer compleet vlak geschuurd ( oneffenheden ) verwijdert. Na wat unieke stappen en behandelingen hebben we de vloer afgewerkt in onze matte soft finish.

Natuurlijk hebben we bij deze afwerking de voegen in de passende kleur behandeld. Door deze unieke behandeling krijg de vloer een ware metamorfose kenmerken voor onze soft finish *uw vloer wordt licht van kleur *een strak en moderne uitstraling *rustige uitstraling * weinig onderhoud *voegen in kleur uit te zoeken alles bij elkaar een compleet nieuwe vloer.

Een proefstuk op uw bestaande vloer is mogelijk en ik werk door heel Nederland.

Vakmanschap heeft een naam ” natuursteen clean”

unieke eigen behandeling natuursteen clean soft finish afwerking een metamorfose op uw vloer

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Jura Beige vloer van glans na mat

Metamorfose in het zuiden van het land Project in Jura Beige marmer. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht maar de bruine tint en de

Geen categorie

bourgondische dallen antiek gemaakt

Mooi project opgeleverd in Bourgondische dallen. Deze vloer in mooie dallen waren door de jaren heen redelijk belopen en er zat geen kleur meer op.

Wilt u een medewerker spreken?