Net als een houten vloer heeft ook een natuurstenen vloer onderhoud nodig. Wij behandelen alle soorten natuursteen van het behandelen van marmer-kwartsiet-leisteen-kalksteen en andere soorten natuursteen vloeren. U kunt zelf de afwerking kiezen van uw vloer.

Wat is Kristalliseren van natuursteen?

Door het kristalliseren in de poriën van het natuursteen zetten wij kalk om in Quartz zodat het oppervlak een stuk harder wordt. Sommige vloeren kristalliseren wij niet.. dit omdat we dan voor een andere behandeling kiezen. Door onze materiaal kennis weten we precies wat het materiaal gaat doen. Het kristalliseren van een marmer vloer wordt altijd na het polijsten en impregneren van de vloer gedaan. Het kristalliseren wordt alleen toegepast op een marmer vloer. Wilt u meer info onze unieke manier van Kristalliseren in de poriën van het marmer? neemt u dan contact met ons op.

Wat is het verschil tussen gezoet of gepolijst?

Omdat wij de vloeren met diamant bewerken werken wij in de thermen diaman korrels. Hoe fijner wij de vloer gaan schuren met diamant hoe meer glans er wordt behaalt. Als wij de vloer in een zijdeglans afwerken noemen wij dat gezoet.Wanneer men spreekt van gepolijst dan werken wij de gehele diamant serie af en wordt de snelheid van de machine verhoogd. Hierdoor bereiken wij een unieke glans op het natuursteen.Wij kunnen ter plekke een proefstuk voor u maken zodast u zelf het verschil kunt zien.

U kunt bij ons zelf de afwerking kiezen gepolijst-gezoet-mat-letano-leather-soft finish e.d.

Voor het behandelen van een leisteen of een kwartsiet vloer hebben wij ook enkele unieke behandelingen.Naast het reinigen van leisteen en kwartsiet kunnen wij ook uw leisteen vloer licht opschuren zodat u een compleet andere vloer krijgt.

Wilt u een medewerker spreken?