Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering / dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering / dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering /dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.Deze vloer en lambrisering zijn al meer dan 100 jaar oud… Het marmer past natuurlijk perfect in een jaren 30 woning.De vloer is door ons opnieuw geschuurd de scheuren en beschadigingen van de afgelopen 100 jaar… zijn door ons in nieuwstaat hersteld. De lambrisering/dorpels en neuten zijn ook door ons geschuurd en de beschadigingen zijn door ons in nieuwstaat hersteld .Wij hebben gekozen voor een gepolijste afwerking. Door deze afwerking op dit materiaal komt de kenmerkende structuur van het wit marmer weer na boven.De vloer is nu zeer makkelijk in onderhoud geworden door het impregneren Wilt u ook uw vloer als nieuw hersteld hebben ? neemt u dan eens contact met ons op.

Meer gerelateerde artikelen.

hardsteen onderhoud

Buiten tafel hardsteen opnieuw gepolijst.

Mooie tuintafel in hardsteen weer opnieuw geschuurd en afgewerkt in onze gepolijste afwerking. De tafel was door het gebruik en de weersinvloeden redelijk aan een

Begin de chat
Wilt u een medewerker spreken?