Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering / dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering / dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering /dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.Deze vloer en lambrisering zijn al meer dan 100 jaar oud… Het marmer past natuurlijk perfect in een jaren 30 woning.De vloer is door ons opnieuw geschuurd de scheuren en beschadigingen van de afgelopen 100 jaar… zijn door ons in nieuwstaat hersteld. De lambrisering/dorpels en neuten zijn ook door ons geschuurd en de beschadigingen zijn door ons in nieuwstaat hersteld .Wij hebben gekozen voor een gepolijste afwerking. Door deze afwerking op dit materiaal komt de kenmerkende structuur van het wit marmer weer na boven.De vloer is nu zeer makkelijk in onderhoud geworden door het impregneren Wilt u ook uw vloer als nieuw hersteld hebben ? neemt u dan eens contact met ons op.

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Laperto vloer glans naar mat ( soft finish)

“Een ware metamorfose op uw bestaande vloer” Laperto vloer ( marmer ) vlak geschuurd en afgewerkt in onze matte soft finish. Deze vloer was gepolijst

Geen categorie

Terrazzo vloer opnieuw gepolijst

Terrazzo vloer polijsten Mooie terrazzo vloer weer in eer hersteld! Deze hal vloer in terrazzo was een beetje uitgeleefd en mat/dof. Wij hebben deze terrazzo

Begin de chat
Wilt u een medewerker spreken?