Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering / dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering / dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.

Bianco Carrara vloer inclusief lambrisering /dorpels en neuten opnieuw gerestaureerd.Deze vloer en lambrisering zijn al meer dan 100 jaar oud… Het marmer past natuurlijk perfect in een jaren 30 woning.De vloer is door ons opnieuw geschuurd de scheuren en beschadigingen van de afgelopen 100 jaar… zijn door ons in nieuwstaat hersteld. De lambrisering/dorpels en neuten zijn ook door ons geschuurd en de beschadigingen zijn door ons in nieuwstaat hersteld .Wij hebben gekozen voor een gepolijste afwerking. Door deze afwerking op dit materiaal komt de kenmerkende structuur van het wit marmer weer na boven.De vloer is nu zeer makkelijk in onderhoud geworden door het impregneren Wilt u ook uw vloer als nieuw hersteld hebben ? neemt u dan eens contact met ons op.

Meer gerelateerde artikelen.

Geen categorie

Jura Beige vloer van glans na mat

Metamorfose in het zuiden van het land Project in Jura Beige marmer. Deze leuke mensen hebben deze woning aangekocht maar de bruine tint en de

Geen categorie

bourgondische dallen antiek gemaakt

Mooi project opgeleverd in Bourgondische dallen. Deze vloer in mooie dallen waren door de jaren heen redelijk belopen en er zat geen kleur meer op.

Wilt u een medewerker spreken?